Zen Bazar

Yogaclothes & accessories

Zen Bazar har været nogle år undervejs, først som designet Zen deLuxe, derefter yogastudiet Zen Yoga og nu også som hjemmesiden Zen Bazar.

Vi glæder os til at kunne præsentere lækkert yogatøj fra det franske mærke Hug and Pulse, skind fra Natures Collection, smykker og malas fra bl.a. Tibet og Bali. 

Vi opdatere og fornyer så ofte som muligt - så kig forbi.............

I et yogastudie i Monaco i sommeren 2017 faldt jeg over en flyer med yogatøj fra Hug and Pulse. 
Min nysgerrighed blev vakt og dagen efter kontaktede jeg designeren, Séverine Sciortino, for at få et møde i stand. Dette blev starten på vores samarbejde.

I de sidste 12 år har jeg både dyrket og undervist i yoga og har herigennem selv oplevet, men også set mine elever, kæmpe med at holde tøjet på plads i forskellige yoga stillinger. Det er forstyrrende at skulle hive ned i sin bluse, i stedet for blot at nyde og fordybe sig i sin yoga.
i designet hos Hug and Pulse er der fokus på dette bl.a. med deres dobbelte  t-shirt. Ydermere er tøjet tænkt til dem, der ikke er helt petit, men sætter  i stedet fokus på det feminine samtidig med, det er mere dækkende over hofte og bagdel for maksimal komfort.

Efter selv at have prøvet tøjet og ikke mindst hørt historien bag produktet, var jeg ikke i tvivl. Dette yoga tøj skulle til Danmark.
Tøjet er blødt og lækkert. Alt er økologisk og/eller genanvendeligt.
Produceret i Portugal med fairtrade i højsæde. 
70 kvinder arbejder på denne familieejet  systue, hvor der er de bedste forhold, ingen børnearbejde, ingen kemikalier men gode lønninger og glade smil.
Séverine udvælger selv stofferne og farver i hånden med økologisk naturfarveSkind fra Natures Collection har jeg forhandlet i en årrække. Bruger dem i sofaen, på terrassen om sommeren, men også som lækkert underlag ovenpå en yogamåtte.
Jeg har valgt at starte med min favorit: Tibetlam som passer perfekt til en yogamåtte. Kan rulles sammen med måtten, da den hverken fylder eller vejer ret meget.
Mere kommer senere.......andet fra Natures Collection kan også skaffes på bestilling.

Sender normalt indenfor 1-3 dage.
Skind fra Natures Collection kan tage op til 10 dage for levering.
Sender med DAO.
Fuld returret indenfor 14 dage i original forpakning med tag.
Kunden betaler returfragt.

zen-bazar.com

V. Charlott Krum
Hjortholmvej 7
3400 Hillerød
Danmark
mobil: +45 40544005
CVR-nr.: 26174074